DESPRE MINE

Mă numesc Xenia Supp și principala mea preocupare, unealtă de lucru și finalitate este IMAGINEA.

Așa cum, la o primă întâlnire, contează impresia pe care o lăsăm celorlalți, este esențială imaginea pe care o promovează un produs sau o firmă. Și la fel cum o persoana ne crează senzația de atracție sau respingere și un produs poate inspira, imediat, încredere. De câte ori nu am ales să cumpărăm ceva numai pentru simplul fapt că ambalajul arată mai bine? Dacă ne-am fi acordat puțin timp să citim eticheta, puteam constata că produsul alăturat era mai valoros și mai profitabil, dar am ales rapid, instinctiv, cu privirea. Trăim într-o perioadă a vitezei, a schimbării și a dinamismului, primul impact este esențial și decisiv pentru cumpărator. Tu ce alegi pentru afacerea ta? Un ambalaj atractiv sau unul nesatisfăcător?

Ambalajul, în publicitate, nu se referă doar la cutia de carton de pe raft sau din revista promoțională, ci la întreg ansamblul operațional din spatele cortinei care îl determină pe cumpărător să te vrea pe tine! Web design, graphic design, branding online, strategii de comunicare, bannere de promovare sau newslettere.

Studiile mele în Comunicare, PR și Publicitate, alături de cele în Design Vestimentar și Pictură combină abilitățile tehnice moderne cu aptitudini artistice tradiționale. Această pregătire îmi definește capacitatea de a transforma produsul tău într-unul dezirabil, unic și de neînlocuit. Alături de mine, nu ai cum să rămâi „pe raft”. Trust me! It’s either my way or the highway.

 

Click pe imagine
pentru a incepe calatoriaNEWSLETTER

DISPLAY ADVERTISING

ILUSTRATII

 

Servicii

Newsletter

Display Advertising (Banner Campaigns)

Landing Page

Branding Online

Online Advertising

E-Commerce Solutions

Online Communication Strategies

 

contact

Xenia Supp

Telefon: 0742 597 343

eMail: contact@xeniasupp.ro

Clientii Nostri

Va multumim pentru vizita!